Ελληνορθόδοξος Κοινότης
Βάδης Βυρτεμβέργης

«Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός»
Αρχική Σελίδα Επικοινωνία Χάρτης Πλοήγησης
website clocksΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ
ΣΤΗΝ
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ
 
Η Ελληνορθόδοξη Κοινότητα Βάδης Βυρτεμβέργης «Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός» σας καλωσορίζει στην επίσημη ιστοσελίδα της. Ο διαδικτυακός αυτός τόπος αποσκοπεί στην στήριξη της Ορθόδοξης χριστιανικής παρουσίας στη Βάδη Βυρτεμβέργη μέσου του διαδικτύου και στη διάδοση των ανεκτίμητων αξιών του Ορθοδόξου Ελληνοχριστιανικού Πολιτισμού, κυρίως όμως στη διακονία του ποιμαντικού, φιλανθρωπικού και ιεραποστολικού έργου της Εκκλησίας. Η δημιουργία της ιστοσελίδας αυτής αποτελεί προϊόν κοινής προσπάθειας φίλων της κοινότητας, η οποία τους ευχαριστεί για τη συνεισφορά τους.

Νέα - Ανακοινώσεις
14/11/2015 - Η κοινότητα καλεί όλους στην εορτή κοπής της Βασιλόπιτας και του Νέου Έτους, που θα τελέσει το Σάββατο 16 Ιανουρίου 2016, στις 17:30 το απόγευμα, στο Altes Feuerwehrhaus, Schreiberstr. 4, Stuttgart-West (U1, H Schreiberstrasse).
14/11/2015 - Η κοινότητα ανακοινώνει ότι τα μαθήματα συνεχίζονται κανονικά κατά τη διάρκεια του έτους, κάθε Σάββατο, 17:00 έως 18:00 το απόγευμα.
Οι ζωντανές αναμεταδόσεις γίνονται μέσω του youtube.
15/11/2015 - Η κοινότητα ανακοινώνει ότι θα τελεσθεί Σαρανταλείτουργο στο Ιερό Κελί του αγίου Γεωργίου και του αγίου Νικοδήμου Σκουρταίων στο Άγιο Όρος. Για περισσότερες πληροφορίες κάνετε κλικ εδώ.
27/11/2015 - Η κοινότητα καλεί τα μέλη και το φίλους της σε συμμετοχή στον έρανο υπέρ των αστέγων που ηγείται η η Αρχιεπισκοπή Αθηνών.
Για αναλυτικότερη πληροφόρηση σχετικά με τον έρανο και την κατάθση χρημάτων κάνετε κλικ
εδώ. Για τις άοκνες προσπάθειες των ιερέων υπέρ των αστέγων διαβάστε (κάνοντας κλικ) το ενδιαφέρον άρθρο Άγγελοι με ράσα...
13/01/2016 - Η κοινότητα καλεί όλους στην ομιλία του κ. Δημητρίου Τζεβελεκίδη, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016, στις 5 το απόγευμα, στην αίθουσά της με θέμα:
Η ιεραποστολή στην Καραϊβική (ο ιερμόναχος Λαζαρος Φιλογένης)
Για το ιεραποστολικό έργο του π. Λαζάρου διαβάστε (κάνοντας κλικ) το ενδιαφέρον άρθρο
 Η ιεραποστολή στη Μαρτινίκα...
27/02/2016 - Η κοινότητα ζητά τη βοήθεια των μελών της για την ενίσχυση ενός γηροκομείου στη Βόρεια Ελλάδα μέσου του ιερέως π. Ιωάννη του Bietigheim. Η συγκέντρωση χρημάτων και ειδών, όπως τρόφιμα διαρκείας (μακαρόνια, ρύζι, κονσέρβες κλπ.) και είδη υγεινής (οδοντόκρεμες, σαμπουάν, ταμπλετες για μασέλες, πάνες για μεγάλους, σαπούνια κλπ.) θα διεξαχθεί τα επόμενα 2-3 Σάββατα στους χώρους της κοινότητας.
...περισσότερα
Πρόγραμμα π. Εφραίμ Σιατίστης
07/06/2015 - Ο π. Εφραίμ θα ευρίσκεται από 8 έως και 22 Ιουνίου στη Στουτγάρδη. Για το πρόγραμμα του κάνετε κλικ εδώ.
...περισσότερα
:: Εκδηλώσεις
...περισσότερα